Aprèn a fer productes làctics naturals

Som una família dedicada a la pagesia des de fa moltes generacions, on encara a dia d’avui vivim d’ella. Intentem ser autosuficients criant diferents animals de granja: conills, gallines, pollastres, ànecs, oques, xais, porcs … i també disposem d’hort i arbres fruiters. Com activitat econòmica tenim una petita granja de vaques lleteres, on tot i haver-nos adaptat els temps moderns, encara mantenim aquell esperit de casa de pagès.

Dins de la nostre explotació lletera, des de l’any 2012, disposem d’ Una Aula d’Entorn Rural, on us convidem a venir en família o en grup per aprendre a fer diferents productes làctics: mató, cuallada, crema catalana, batuts, flam, iogurts …

La activitat dura de 3 a 4 hores, on farem un petit tastet de cafè, llet i coca casolana al arribar i ja ens disposarem a fer el taller  on aprendrem com es fa de forma natural, sense conservants ni additius tots aquests productes que tenim tant a l’abast en els “supers”, sempre amb productes de la granja. Una vegada acabat el taller, degustarem els productes i encara ens quedarà una hora lliure per gaudir de la tranquil·litat que es respira a pagès, rodejats de camps perfectament conreats i unes vistes fantàstiques al Massís del Montseny.

Possibilitat de quedar-se tot el dia, per gaudir del nostre entorn.

Condicions:
1.- Taller per grups (mínim 20 persones). Cal fer reserva.
2-  Descomptes per grups de Seniors.

Les coordenades de la masia son:

41º41’16”N

02º28’10″E

Condicions de la reserva

Arxius per descarregar

Adreça

Masia Can Turró, Santa Maria de Palautordera, Catalunya, 08460, Espanya.

Dades de contacte

034.938675401

canturro@canturro.net

http://canturro.net

Serveis