Hotel Balneari Broquetas

El complex de Balneari Broquetas actualment disposa de 83 habitacions, 8 apartaments de luxe, galeria de banys termals, sales per a massatges, tractaments corporals i d’estètica, piscina climatitzada coberta i descoberta oberta durant tot l’any, amplis jardins, pàrquing privat, restaurant el Jardí, sales de lectura, zona coffee and snack point i salons adaptats i equipats per a la celebració de seminaris, banquets, cocktails i esdeveniments socials. A més, oferim als nostres clients bicicletes mountain bike per a excursions i wi-fi gratuït.
L’estil predominantment modernista conviu en harmonia amb zones més heterogènies derivades de les successives transformacions.

A la galeria de banys encara s’hi conserva una autèntica sauna romana (vaporàrium) del segle II, en forma d’estufa natural de pedra coberta amb una volta, al voltant de la qual els romans s’asseien en bancs de pedra.

El seu gran valor arquitectònic ha fet que aquest edifici hagi estat declarat monument artístic protegit.
La Família Campos, que ja porta més de dues generacions dirigint el rellançament del termalisme a la població, ha anat restaurant tot el balneari així com la galeria de banys modernista de gran valor artístic i arquitectònic, amb sostre i detalls modernistes.

Pel seu gran valor artístic i arquitectònic Balneari Broquetas forma part del Conjunt Monumental Artístic Protegit de Caldes de Montbui.

Cal indicar que NO és necessari estar allotjat a Balneari Broquetas per poder gaudir de les aigües termals i les seves propietats.

Condicions de la reserva

L’Hotel Balneari Broquetas disposa d’habitacions individuals, dobles estàndard de llit de matrimoni o dos llits, dobles confort de llit de matrimoni, dobles superiors de llit de matrimoni, familiars i familiars confort (per a 3 – 4 persones).
Dintre del complex hoteler de Balneari Broquetas, hi trobem apartaments de luxe (d’una planta o dúplex) situats en un edifici independent, al costat dels jardins i de la piscina climatitzada i amb accés directe al pàrquing privat de l’hotel (amb càrrec).

Logo Hotel Balneari Broquetas

Adreça

Plaça Font del Lleó, Caldes de Montbui, Catalunya, 08140, Espanya.

Dades de contacte

Codi de recurs turístic: HB-000164

Telefon 938650100

Email recepcio.b@grupbroquetas.com

Web https://www.balnearibroquetas.com/ca

Serveis