Allotjament rural Paratgea

Situada a Llinars del Vallès, l’Allotjament rural Paratgea és ideal per a turisme familiar, amics de la natura i de les activitats de muntanya i per a persones que cerquin tranquil·litat i descans en un paratge natural. Molt adequada per a celebracions familiars. L’entorn permet realitzar una gran varietat d’excursions i recorreguts a peu, en bicicleta o a cavall pel Parc del Montnegre – El Corredor i pel Montseny. També és un lloc perfecte per a persones que viatgen per motius de treball, per la seva comoditat i tranquil·litat.

Des de Paratgea es pot accedir fàcilment al mar, seguint el corredor cap a la costa del Maresme, i des d’on es poden recórrer pobles i platges agradables i tranquil·les com són les de Sant Pol de Mar, Arenys, Caldetes o Canet. També es pot visitar Mataró, i per als amants dels parcs aquàtics, poden arribar fins a la Isla Fantasia a Vilassar.

La casa està en una situació immillorable, en un indret de muntanya rodejada de bosc, i molt ben comunicada. A tan sols 25 minuts de Barcelona, permet compartir el turisme urbà amb el turisme rural, gaudint dels avantatges d’ambdues opcions. Cap al Nord, té accés fàcil a Girona, Figueres i la Costa Brava, i molt a prop, La Roca Village i el Circuit de Catalunya com altres opcions d’oci.

L’allotjament disposa de:

Sis habitacions: 3 dobles estàndard, una doble adaptada i dos suites.
Es pot reservar la casa al complert i en exclusiva per a tot el cap de setmana.
Esmorzars inclosos en el preu de les habitacions. Llits supletoris a part.
Possibilitat de sopar a la masia.
Ofertes especials de cap de setmana en temporada baixa.
Veure preus, reserves i contacte a la nostra web www.paratgea.com

Logo Allotjament rural Paratgea

Adreça

B-510, Llinars del Vallès, Catalunya, 08450, Espanya.

Dades de contacte

Codi de recurs turístic: 000639

Telefon 607934412

Email hola@paratgea.com

Web www.paratgea.com

Serveis