La recepta per un estiu únic

El Servei de Turisme del Consell Comarcal llança la campanya d’estiu d’enguany, amb un vídeo promocional que convida a conèixer les variades propostes turístiques del Vallès Oriental reflectint la diversitat de recursos i activitats que ofereix el territori en format de recepta i convidant a tothom a fer un tast.

El Sector turístic es prepara per un estiu amb xifres d’ocupació i visitants elevades, com ja venen indicant els últims estudis del sector d’aquest 2023.

Per això, tot i que la comarca no es caracteritza per tenir una forta estacionalitat en el seu turisme, el període de vacances d’estiu és un bon moment per promocionar el territori i donar a conèixer la natura, el patrimoni, la gastronomia i les tradicions més característiques del Vallès Oriental.

La campanya s’enfoca al turisme que busca una estada de benestar, amb propostes diverses i per a tots els públics, posant la mirada a aquell turisme que ja és tan internacional com el que arribava el 2019, però sense perdre de vista el turisme de proximitat.

El vídeo promocional convida a conèixer les variades propostes turístiques del Vallès Oriental a través de les publicacions de les Xarxes Socials i la pàgina web de www.turismevalles.com, reflectint la diversitat de recursos i activitats que ofereix el territori en format de recepta i convidant a tothom a fer un tast del Vallès Oriental.

Recepta per un estiu únic:

Un pessic d’il·lusió
Molta energia
Una copa del millor vi
Una cistella de productes singulars
Una tassa d’història
Una cullerada de benestar
Un polsim de festa i tradició
I moltes ganes de compartir

#benestarqueescomparteix

Feu un comentari

12 − 6 =