MÉS DE 3.200 PERSONES HAN PARTICIPAT EN EL CONCURS “GUANYA UNA ESCAPADA SICTED”

Nota de premsa de la Diputació de Barcelona i Cambra de Comerç
Campanya per a la promoció dels Distintius de Qualitat SICTED a la Província de Barcelona. Iniciativa promoguda per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona.
Aquest concurs s’ha realitzat a més de 450 establiments i serveis SICTED de la Província de Barcelona.
Es tracta d’una nova iniciativa promocional del SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions).
Barcelona, 20 de novembre de 2011.- Més de 3.200 persones han participat en el concurs “Guanya una escapada SICTED”, que ha consistit en el sorteig de 13 estades de cap de setmana per a 2 persones en un establiment amb el distintiu SICTED de la província de Barcelona.
El sorteig s’ha realitzat aquest matí davant de notari a la Cambra de Comerç de Barcelona i els guanyadors han estat…
Aquesta acció ha tingut com a objectiu difondre el SICTED entre els clients / consumidors dels llocs i establiments que compten amb el distintiu Compromís de Qualitat Turística dins de la província de Barcelona.
El sorteig és una acció complementària en el marc de la campanya “Treballa de Turista de Qualitat”, promoguda per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona i dissenyada per a la promoció del SICTED i el seu distintiu de qualitat, Compromís de Qualitat Turística.
El concurs “Guanya una escapada SICTED” ha tingut lloc del 15 d’octubre al 30 de novembre de 2011 als establiments SICTED de la província de Barcelona. Els participants van haver d’omplir un formulari amb les seves dades personals que van dipositar en una urna al mateix establiment.
Què és el SICTED? (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació)
És una metodologia de treball que proporciona i garanteix un sistema integral i permanent de gestió de la qualitat en una destinació turística. Aquells establiments turístics a la destinació que compleixen els requisits són identificats amb el distintiu de Compromís de Qualitat Turística, SICTED.
Aquest Sistema és un model d’actuació implementat per part de destinacions, empreses i serveis turístics al territori espanyol que treballen per a la qualitat i un servei òptim.
A la província de Barcelona la implantació del SICTED corre a càrrec de la Diputació de Barcelona i de la Cambra de Comerç de Barcelona conjuntament.

Per a més informació:
Cristina Rodríguez / Laura Sali
Promotourist
932 419 313

Feu un comentari

four × 2 =