Planetari: El cel de maig, una finestra al Cosmos

Planetari: El cel de maig, una finestra al Cosmos

El Museu de Ciències Naturals de Granollers permet descobrir el patrimoni natural de la comarca i apropar la ciència a les famílies: des d’aprendre coses sobre els ratpenats fins a explorar la Via Làctia o observar papallones de tot el món i escarabats tropicals, dues de les col·leccions més importants que conserva.

Al planetari, format per una cúpula de 6 metres de diàmetre i un gran sofà amb capacitat per a 30 persones, s’ofereixen sessions escolars i públiques per descobrir el cel nocturn des de diferents llocs de la superfície terrestre, o des d’altres objectes del sistema solar.

En aquesta època de l’any no hi ha moltes estrelles brillants en el cel de primera hora de la nit. En veritat, estem davant d’una gran finestra que ens deixa oberta la nostra pròpia galàxia per mirar en les immenses profunditats dels cosmos. Es necessita un telescopi potent per gaudir de les galàxies llunyanes. En el planetari, però, us ho volem posar fàcil: us convidarem a conèixer illes còsmiques, la llum de les quals ens arriba després de viatjar durant milions i milions d’anys a través l’espai.

Sessió reservada a adults i a infants de més de 9 anys.

Dies:
Dissabte, 8 de maig, a les 16:15h, 17:15h i 18:15h.
Diumenge, 16 de maig, a les 11:15h, 12:15h i 13:15h.

Preu: 3€ adults / 1 € infants menors de 12 anys (Cal inscripció prèvia, places limitades)

Lloc: Museu de Ciències Naturals

Adreça: c. Palaudàries, 102 – Jardins Antoni Jonch Cuspinera

Telèfon: 93 870 96 51

Reserves: Presencialment al museu, en horari d’obertura al públic o trucant al 93 870 96 51, de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i de 16 h a 19 h. Dissabtes de 16 h a 19h i diumenges i festius de 11 h a 14 h.

Les reserves es podran fer a partir del dia 14 de setembre.

Web: museugranollersciencies 

Feu un comentari

20 + seventeen =